Festival 100 g

Festival

Eenjarig mengsel dat zorgt voor een krachtige kleurenexplosie. Festival tovert elk stukje grond in een mum van tijd om in vrolijke bloemenzee.

Vanaf €46.95 / stuk
Aurora 100 g

Aurora

Het eenjarige Aurora geeft je tuin een prachtige uitstraling. Het is zeer kleurrijk en heeft een zeer lange bloeiperiode. Het is een iets lager mengsel waardoor goed bestand tegen wind en verdraagt relatief lang droogte.

Vanaf €46.95 / stuk
New Wave 100 g

New Wave

Bloeirijk mengsel met uitgesproken gele en roodbruine tinten. Dit eenjarig mengsel heeft een lange bloeiperiode tot ver in het najaar.

Vanaf €46.95 / stuk
Honey Bee 100 g

Honey Bee

Bestseller!Kleur- en bloemrijk mengsel bestaande uit 10 soorten die de snackbar en geliefkoosde habitat zijn voor bijen, vlinders en andere nuttige insecten. Eenjarig.

Vanaf €46.95 / stuk
Droogbloemen 100 g

Droogbloemen

Dit mengsel is speciaal samengesteld om de mooiste droogboeketten van te maken. Eenjarig.

Vanaf €52.95 / stuk
Akkerkleur 100 g

Akkerkleur

Eenjarig speciaal samengesteld 100 % inheems mengsel om akkerkruidvegetatie met een kleurrijke uitstraling te verkrijgen. Ook ideaal om mee te zaaien met meerjarige kruidenweide om meer kleur te geven in het eerste jaar.

Vanaf €49.95 / stuk
Classic 100 g

Classic

Meerjarig, breed inzetbaar, gevarieerd mengsel voor hoge vegetatie bestaande uit 32 soorten bloemen en kruiden dat het goed doet op alle grondsoorten.

Vanaf €59.95 / stuk
Kleur en Geur 100 g

Kleur En Geur

Meerjarige, aromatische bloemenselectie met grote aantrekkingskracht op nuttige insecten en aangenaam geurend veldboeket voor omwonenden en passanten!

Vanaf €69.95 / stuk
Bloemenpracht 100 g

Bloemenpracht

Bestseller! Meerjarig breed samenstgesteld 100% inheems mengsel met zeer hoge slaagkansen op verschillende bodemtypes (ook verstoorde bodems). Bloemenpracht ontwikkelt zich naargelang de bodemgesteldheid en het resultaat is altijd een zeer kleurrijk en rijkbloeiend geheel.

Vanaf €59.95 / stuk
Summer Flower 25 g

Summer Flower

Eenjarig, kleurrijk, gevarieerd mengsel voor lage vegetatie met eerder zachte kleuren. Past in elke omgeving, van tuinen tot perken en bermen. Door zijn hoogte goed bestand tegen windstoten.

Vanaf €23.90 / stuk
Flower Power 25 g

Flower Power

Eenjarig, kleurrijk, gevarieerd mengsel voor lage vegetatie. Maandenlang een prachtige, volle bloei met grote verscheidenheid aan bloemen en kleurschakeringen.

Vanaf €24.95 / Stuk
Snijbloemen 25 g

Snijbloemen

Kleurrijk en sterk gevarieerd snijbloemenmengsel. De bloemen wisselen elkaar af in bloei waarmee je tot in het najaar prachtige boeketten kan samenstellen.

Vanaf €23.90 / stuk
Sunflower 25 g

Sunflower

Sunflower is een eenjarig, kleurrijk, mengsel dat bestaat uit 9 soorten bloemen, waarbij de zonnebloem centraal staat. Het is breed inzetbaar met grote slaagkansen.

Vanaf €23.90 / stuk
Renaissance 1 kg

Renaissance

Breed inzetbaar, geverieerd mengsel voor lage vegetatie.

Vanaf €344.45 / stuk
Romantic 100 g

Romantic

Romantic is een meerjarig kleurrijk mengsel met zachte kleuren, wat zorgt voor een romantische uitstraling. De 31 soorten bloemen en kruiden volgen elkaar in bloei op en zorgen voor een halfhoge vegetatie.

Vanaf €61.95 / stuk
Tubinger 100g

Tubinger

Dit eenjarig, specifiek samengesteld mengsel voor honingbijen is bijzonder geschikt voor de hobby imkerij. Bovendien bestaat het uit groenbemesters, dus Tübinger is ook goed voor de bodem. Tübinger bloeit best op zwaardere grond.

Vanaf €29.95 / stuk
Brandenburger 100g

Brandenburger

Dit eenjarig mengsel is specifiek samengesteld voor honingbijen is geschikt voor de hobby imkerij. Het zorgt het jaar door voor het nodige stuifmeel. Door de basis van groenbemesters is Brandenburger ook goed voor de bodem. Brandenburger bloeit het best op lichtere grond..

Vanaf €29.95 / stuk
Akkerrand bloemrijk 1 500g

Akkerrand Bloemrijk 1

Eenjarig kleurrijk mengsel voor agrarisch akkerrandbeheer.Het zorgt voor een ideaal leefgebied voor natuurlijk vijanden van plaaginsecten. (biologische gewasbescherming)

Vanaf €43.00 / Stuk
Gothic 25g

Gothic

Gothic is een meerjarig, breed inzetbaar wild/natuurlijk, kleurrijk kruidenmengsel van 16 één-en meerjarige soorten. Dit mengsel past ook op schrale gronden en bosplantsoenen. Het verdraagt lichte schaduw.

Vanaf €32.95 / stuk
Bumble Bee 25g

Bumble Bee

Het meerjarige Bumble Bee creëert een waardevolle leefomgeving voor bestuivende insecten zoals bijen, hommels en vlinders.

Vanaf €23.95 / Stuk
Butterfly 25g

Butterfly

Butterfly is een meerjarig mengsel dat een samenstelling van bloemen en kruiden biedt die zeer voedselrijk is voor vlinders van lente tot herfst.

Vanaf €23.95 / stuk
Buiten bebouwde kom 25 g

Buiten Bebouwde Kom

Meerjarig mengsel voor een weelderig bloeiende, lage vegetatie. Verfraait de omgeving zowel binnen als buiten de dorpskern. Door zijn hoogte goed bestand tegen windstoten.

Vanaf €25.95 / stuk
Tuinkruiden 25g

Tuinkruiden

Meerjarig, aromatisch mengsel met 21 soorten, speciaal samengesteld voor de kruidentuin. Zo pluk je het hele bloeiseizoen lang heerlijke kruiden uit eigen tuin om ieder gerecht een speciale touch te geven.

Vanaf €28.95 / stuk
Nostalgie 25g

Nostalgie

Nostalgie is een rijkbloeiend, meerjarig mengsel dat vroeg gezaaid kan worden en snel tot bloei komt! De combinatie van bloemen in verschillende hoogtes maakt het mengsel uniek.

Vanaf €25.95 / stuk
Kruidenweide 1 Lichte gronden 25g

Kruidenweide 1 Lichte Gronden

Met dit ecologisch, duurzaam en 100% inheems mengsel kies je voor een meerjarige vegetatie met landschappelijke uitstraling dat het goed doet op alle gronden uitgezonderd zware en/of natte. In het eerste jaar ontstaat een weelderig groene vegetatie en in het tweede jaar krijg je een bloeirijk mengsel.

Vanaf €33.95 / stuk
Kruidenweide 2 zware gronden 25g

Kruidenweide 2 Zware Gronden

Met dit ecologisch, duurzaam en 100% inheems mengsel kies je voor een meerjarige vegetatie met landschappelijke uitstraling dat het goed doet op rijke, zware en/of natte bodems. In het eerste jaar ontstaat een weelderig groene vegetatie en in het tweede jaar krijg je een bloeirijk mengsel.

Vanaf €31.95 / stuk
Kruidenweide 3 vochtige gronden 25g

Kruidenweide 3 Vochtige Gronden

Met dit ecologisch, duurzaam en 100% inheems mengsel kies je voor een meerjarige vegetatie met landschappelijke uitstraling dat het goed doet op natte, min of meer voedselrijke gronden (zand, veen).

Vanaf €36.95 / stuk
Bodembedekker 25g

Bodembedekker

Het 100% inheemse Bodembedekker is samengesteld uit 10 soorten bloemen en kruiden die goed passen in extensief en intensief beheerde bloemengazons. Het kan apart of samen met gras ingezaaid worden (bio- of ecogazon) en kan ook als onderbegroeiing voor fruitbomen gebruikt worden. Meerjarig.

Vanaf €28.45 / stuk
Staygreen 7 Wadi 25g

Staygreen Wadi

Een 100% inheems bloemenrijk graslandmengsel voor lichtere, vochtige gronden. Deze grassen gaan erosie tegen. Meerjarig.

Vanaf €27.95 / stuk
Akkerrand Bloemrijk 2 1kg

Akkerrand Bloemrijk 2

Meerjarig kleurrijk mengsel voor biodivers agrarisch akkerrandbeheer. Zorgt voor een ideaal leefgebied voor natuurlijke vijanden van plaaginsecten (biologische gewasbescherming)!

Vanaf €49.95 / stuk
Hollandmengsel 1000g

Hollandmengsel

Met het meerjarige, 100% inheemse Hollandmengsel wordt ieder stukje grond een prachtig rood-wit-blauw schouwspel.

Vanaf €233.95 / stuk
Weidekruiden 1kg

Weidekruiden

Ideaal voor een weide met bloemen.Meerjarig.

Vanaf €39.95 / Stuk
Ecogazon 1kg

Ecogazon

Biodivers bloemengazon met inheemse, doorlevende en laagbijvende vegetatie bestaande uit 95% grassen en 5% bloemen en kruiden voor semi-extensief of extensief beheer.

Vanaf €40.95 / stuk
Blue Florance 25g

Blue Florance

Hou je van blauw? Tover jouw tuin om in een blauw-paarse oase met dit éénjarig mengsel met 25 verschillende soorten bloemen.

Vanaf €24.95 / stuk
Pink Florance 25g

Pink Florance

Speciaal voor de Pink lovers! Er zijn wel 18 soorten bloemen in alle roze tinten in dit éénjarig bloemenmengsel terug te vinden.

Vanaf €24.95 / stuk
White Florance 25g

White Florance

Eenvoud siert! Hou je van bloemen maar niet van veel kleur? Met dit éénjarig mengsel creëer je een volledig wit schouwspel. Door de vele soorten die er inzitten is het toch erg gevarieerd.

Vanaf €24.95 / stuk
Kruidenmix Topcheval 250g

Topcheval

Speciaal samengesteld, meerjarig kruidenmengsel voor paarden- en schapenweides, te mengen met graszaad.

Vanaf €45.95 / stuk
Chill Blossom 25g

Chill Blossom

 

Vanaf €27.95
Klavergazon 1kg

Klavergazon

 

Vanaf €28.95
Staygreen Bloemrijk 25g

Staygreen Bloemrijk

 

Vanaf €27.95