Over ons

Met ondertussen meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige kwekerij met een steeds groeiende marktpositie in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen, maar ook daarbuiten! 

Door voortdurende uitbreiding, specialisatie en optimalisatie van ons machinepark en voortdurend onderzoek naar en verbetering van onze teelttechniek, kunnen wij u een stevige, kwaliteitsvolle, duurzame graszode garanderen, zonder netten! Dit wil zeggen dat de zode oud en sterk genoeg is om te oogsten zonder dat er netten aanwezig zijn om de mat samen te houden. 

Wij zijn een familiebedrijf wat ervoor zorgt dat wij alles persoonlijk opvolgen, van inzaaien, onderhoud en oogsten tot verkoop en levering. Daardoor hebben wij met elke klant een nauw contact en wordt elke bestelling met de grootste zorg behandeld. 

Wij verzorgen ook zelf het transport waardoor wij ons zo flexibel mogelijk kunnen organiseren.

Sinds 2019 beschikken we nu ook over een vacuümkoeling! Alle graszoden gaan vers van het veld de koeling in waar ze onmiddellijk naar een temperatuur van 2 graden terug gebracht worden. Dit zorgt ervoor dat het gras heel vitaal en fris is, de zoden sneller inwortelen en u wat meer tijd heeft om de zoden open te rollen (tot 3x langer houdbaar)! Er ontstaat geen broei meer in de pallet.

Bovendien is vacuümkoeling energie-efficiënt en duurzaam want er wordt geen gebruik gemaakt van milieuverontreinigende koelmiddelen.

Op ons bedrijf verwerken we ook het eigen grasmaaisel samen met groenafval aangeleverd door tuinaannemers tot groencompost. Dankzij ons toezicht op de kwaliteit van de aanvoer en een correcte verwerking van het groenafval, voldoet onze groencompost aan de strengste Vlaco-kwaliteitsvereisten.

Op basis van deze groencompost die onder de naam Jardi Com te verkrijgen is bieden we ook een Jardi Top, Jardi Max en Jardi Sol aan. Allemaal producten die voor minimum de helft uit groencompost bestaan en afhankelijk van het doel opgemengd worden met zand, kokosvezels of teelaarde.

Onze webshop bevat naast graszoden en compost ook een select gamma producten waarvan wij overtuigd zijn dat ze de aanleg of het onderhoud van uw tuin ten goede komen (zoals meststoffen, graszaad, boomschors,....).

Brengt u graag ook wat kleur en biodiversiteit in uw tuin? Kies dan voor veldbloemen! Veldbloemen zijn in en een bloemenweide kan perfect ook bij u thuis. Check onze webshop voor meer info!

Wij staan uiteraard altijd tot uw beschikking voor advies en informatie over al onze producten. Aarzel dus niet ons te contacteren.